Ansvarsfraskrivelse

Ved at gå denne hjemmeside, accepterer du disse Vilkår, alle gældende love og regler til at være bundet af og accepterer, at du er ansvarlig for at overholde alle gældende lokale love. Hvis du ikke er enig med nogen af ​​disse vilkår, du er forbudt at bruge eller få adgang denne hjemmeside. Materialet på dette website er beskyttet af ophavsret-og varemærkelovgivningen.

2.. Brug License

Der gives tilladelse til midlertidigt ikke-kommercielle forbigående visning af en kopi af de materialer (oplysninger eller software) på pennyauction007.com ‘s hjemmeside til personlig, alene. Dette er tildelingen af ​​en licens, ikke en overførsel af titel, og under denne licens må du ikke:

ændre eller kopiere materialer;
bruge materialerne til noget kommercielt formål, eller for enhver offentlig visning (kommerciel eller ikke-kommerciel);
forsøge at dekompilere eller foretage reverse engineering af software, der findes på pennyauction007.com ‘s hjemmeside;
fjerne nogen copyright eller andre proprietære notationer fra materialerne; eller
overføre materialerne til en anden person eller “spejle” materialerne på en anden server.
Denne licens ophører automatisk, hvis du overtræder nogen af disse begrænsninger og kan opsiges til enhver tid. Ved pennyauction007.com Ved afslutning af din visning af disse materialer eller ved ophør af denne licens, skal du destruere i din besiddelse enten i elektronisk eller trykt form. Destruere alt overført materialer

3.. Ansvarsfraskrivelse

Materialet på pennyauction007.com ‘s hjemmeside leveres “som de er”. pennyauction007.com giver ingen garantier, udtrykt eller underforstået, og herved fralægger og negerer alle andre garantier, herunder uden begrænsning, stiltiende garantier eller betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse af immaterielle rettigheder eller anden overtrædelse af rettigheder. Desuden garanterer ikke pennyauction007.com eller foretage nogen henvendelse om nøjagtigheden, sandsynlige resultater eller pålideligheden af ​​brugen af de materialer på sin internet-hjemmeside eller på anden måde vedrører disse materialer eller på nogen websteder knyttet til dette websted.

4.. Begrænsninger

Under ingen omstændigheder skal pennyauction007.com eller dets leverandører være ansvarlige for eventuelle skader (herunder, uden begrænsning, erstatning for tab af data eller fortjeneste, eller på grund af driftstab,) som følge af brug eller manglende evne til at bruge materialerne til bruge hvordandufjernervirus. com hjemmeside, selvom pennyauction007.com eller pennyauction007.com agent er mundtligt eller skriftligt om muligheden for sådanne skader anmeldt. Fordi nogle jurisdiktioner ikke tillader begrænsninger underforståede garantier, eller begrænsninger af ansvar for følgeskader eller hændelige skader, kan disse begrænsninger ikke gælder for dig.

5. Revisioner og Errata

Materialet på pennyauction007.com ‘s hjemmeside kan indeholde tekniske, typografiske eller fotografisk fejl. pennyauction007.com garanterer ikke, at nogen af de materialer på sit websted, er nøjagtige, fuldstændige eller rettidig. pennyauction007.com kan på sin hjemmeside uden varsel. ændre oplysningerne på noget tidspunkt, materialer pennyauction007.com dog gøre nogen forpligtelse til at opdatere materialerne.

6.. Venstre

pennyauction007.com har ikke gennemgået alle de websteder knyttet til sin internet hjemmeside og er ikke ansvarlig for indholdet af en sådan linket hjemmeside. Inkluderingen af ​​disse genveje antyder IKKE ved pennyauction007.com webstedet. Brug af en sådan linket hjemmeside er på egen risiko for brugeren.

7.. Site Vilkår for brug Ændringer

pennyauction007.com disse vilkår for brug af hjemmesiden til enhver tid uden varsel. Ved at bruge dette websted accepterer du at den aktuelle version af disse vilkår og betingelser for at være bundet.

8.. Gældende lov

Ethvert krav vedrørende pennyauction007.com ‘s hjemmeside efter lovene i staten Delhi, Indien, uden hensyn til konflikt af lovbestemmelser